L’alcalde de Barcelona inaugura el nou Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona inaugura el nou Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver

19/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 20 de març, a partir de les 19:00 hores, (Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver, Quito, 8-10), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat pel regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, i la Comissionada d’alcaldia de Gent Gran, Assumpció Roset, farà una visita a les instal•lacions del Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, inaugura el nou Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver visitant les seves instal•lacions.

El Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver és un equipament de proximitat de 1.652 m2, construïts al costat d’una nova plaça, de 6.033 m2, entre els carrers de Quito, Tucuman i Caracas.

El nou Centre Cívic compta amb una distribució que permet un funcionament independent dels diferents usos de l’edifici: d’una banda, els espais per a la gent gran, i de l’altra, els del centre cívic, en el qual hi ha sales d’actes, de tallers, de reunions, espais d’exposicions, un espai per a fer exercici físic, cuina i sala d’informàtica, entre d’altres.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ Baró de Viver/