Maite Fandos assisteix a la Festa sobre Rodes 2015 : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la Festa sobre Rodes 2015

27/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El proper diumenge 29 de març, Montjuïc serà l’epicentre de tota una jornada dedicada als esports sobre rodes, amb diferents proves esportives i activitats lúdiques per petits i grans. Al llarg del del matí tindrà lloc l’arribada de la 95a edició de la Volta a Catalunya, el Down Urban Bcn (DUB) i la Copa Catalana de Trial, així com nombroses activitats amb les bicis i els patins com a protagonistes.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà als diferents actes, i lliurarà els premis del Down Urban Barcelona (12.40h aprox.) i la Volta Ciclista (14.30h aprox.).

 

95a Volta Ciclista a Catalunya

El mateix diumenge la 95a edició de la Volta Ciclista a Catalunya sortirà de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a l’encreuament amb la de Rius i Taulet, a les 11.40 hores, i arribarà al mateix lloc cap a les 13.25 hores, després d’un recorregut total de 126,6 quilòmetres que transcorrerà pel Barcelonès, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat (l’Hospitalet de Llobregat). Un cop a Barcelona, es realitzaran vuit voltes a un circuit per Montjuïc. El lliurament de premis es farà a les 14.30 hores, aproximadament.

A més, en el marc d’aquesta edició 2015 de la Volta Ciclista a Catalunya, es farà una activitat de promoció escolar per a nens i nenes de 9 a 11 anys, procedents de diversos centres educatius. Consistirà en una prova de velocitat de poc més de 400 metres, amb grups de 25 infants cada torn. Aquesta activitat es durà a terme després que es doni la sortida de l’etapa i fins que els corredors professionals tornin per completar-la amb les voltes pel circuit de Montjuïc.

 

Copa Catalana de Trial

La Copa Catalana de Trial es disputarà en les categories d’elit masculina i femenina, amb un format de competició similar al de les copes del món: una prova classificatòria oberta a tots els participants inscrits, amb un recorregut de cinc zones per completar amb dues voltes. De 8.30 a 11.00 hores tindran lloc les sessions classificatòries, i de 11.00h a 11.45h la prova final on els sis millors resultats obtindran la classificació per a la prova final, que es disputarà a una volta a través d’un recorregut de cinc zones.

 

Down Urban BCN (DUB)

Al llarg del matí es realitzaran diferents baixades d’entrenament i classificatòries, i els millors pilots passaran a una final, que serà la baixada definitiva per conèixer els guanyadors. En el mateix circuit però en un tram més curt, també hi haurà una prova de dual slalom en què els corredors, els vuit millors pilots de la final i ciclistes convidats, baixaran en un duel de dos en dos.





Paraules clau

esport/