L’Ajuntament de Barcelona estrena la nova web i la nova senyaletica del recinte fabril de la Fabra i Coats : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona estrena la nova web i la nova senyaletica del recinte fabril de la Fabra i Coats

02/04/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sant Andreu ha volgut unificar totes les activitats que es duen a terme al recinte fabril de la Fabra i Coats amb un nou logotip, una identitat gràfica renovada i un nou web. També s’ha volgut crear una nova senyaletica que permeti al ciutadà orientar-se en un conjunt d’equipaments distribuïts al llarg de més de 20.000 metres quadrats.

La Fabra i Coats reuneix en un únic recinte diferents espais i entitats que desenvolupen les seves activitats culturals, educatives, associatives, assistencials i alhora, vetlla per la conservació arquitectònica d’un equipament industrial que ha estat cabdal per al procés d’industrialització de Barcelona.

 

fc_1

Rètol lluminós a l’entrada del recinte

 

La nova imatge del recinte fabril vol donar una coherència gràfica als diferents espais de creació i a les entitats que acull. El logotip comunica l’activitat del recinte on s’hi diferencien quatre activitats genèriques: Cultura, Creativitat, Història i Educació.

 

fc_2

 

La imatge gràfica recupera les textures originals dels teixits que s’hi fabricaven  en una clara una referència històrica al passat de la fàbrica de fils i teixits i alhora visualment permet moltes variacions d’imatge.

 

fc_3

 

A l’entrada de cada edifici o nau hi ha un panell que identifica l’equipament o l’entitat i sobre un plànol del recinte, dóna informació històrica de quin era l’espai que ara s’ocupa i també de l’origen de la història pròpia de l’entitat.

 

fc_6fc_5 fc_4

 

 

Nova web

Seguint la imatge gràfica del logo i la senyaletica. El web permet agrupar les activitats en els quatre grans blocs: Cultura, Creativitat, Educació i Història, totes els espais del recinte fabril i les entitats que l’ocupen, l’agenda amb el calendari d’activitats i les notícies. Amb un cop de click és fàcil conèixer tota la informació de la fabra i Coats.

 

fc_7

 





Paraules clau

Fabra i Coats/ Sant Andreu/