L’alcalde Trias presenta l’acord per a la creació del Consell Assessor Municipal d’Universitats de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde Trias presenta l’acord per a la creació del Consell Assessor Municipal d’Universitats de Barcelona

07/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 7 d’abril, a les 12:00 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume,1), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i del Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, presentarà l’acord per a la creació del Consell Assessor Municipal d’Universitats de Barcelona, nou òrgan assessor, de participació i consultiu d’educació universitària i de recerca de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte hi assistiran, també, els rectors de les universitats i responsables de les escoles de negocis de la ciutat.

Durant aquest acte, entre d’altres coses, es presentaran també els espais webs municipals actualitzats amb informació dels cursos d’estiu 2015 i l’oferta d’educació superior que ofereixen les universitats i les escoles de negocis de la ciutat per alumnat local, estatal i internacional. Aquestes plataformes web comptem amb la participació de les universitats i escoles de negoci de la ciutat, i la col·laboració de Turisme de Barcelona i de Barcelona Activa.

Nota: A les 11:30 hores, els mitjans de comunicació gràfics podran agafar imatges (mut), de l’acte institucional de signatura de l’acord per a la constitució del Consell Assessor Municipal d’Universitats que tindrà lloc al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona.

 





Paraules clau

recerca/ Universitat/