Comença una nova edició del programa ‘Treballar a l’estiu 2015’ : Servei de Premsa

Comença una nova edició del programa ‘Treballar a l’estiu 2015’

09/04/2015

La Regidoria d’Adolescència i Joventut ha posat en marxa una nova edició de la campanya “Treballar a l’Estiu” per orientar els i les joves en el món laboral i promoure la seva incorporació professional. Des d’avui fins el 29 de maig, els joves que ho vulguin podran assistir a diferents xerrades orientatives sobre les possibilitats de treballar a l’estiu en diferents àmbits, com l’hostaleria, el sector cultural, el comerç a l’engròs, etc…

La campanya té l’objectiu de promoure entre els i les joves la incorporació al món laboral i també donar-los a conèixer els serveis i recursos d’orientació i assessorament laboral que s’ofereixen als Punts d’Informació Juvenil; millorar les seves oportunitats de recerca de feina; facilitar-los el contacte amb empreses que puguin satisfer la seva demanda de feina; i oferir-los un recull d’ofertes que hi ha al mercat de treball en matèria de treball de temporada.

El regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, ha assenyalat que “un any més, l’Ajuntament de Barcelona posa a l’abast dels i les joves de la ciutat tota la informació per a generar-los oportunitats per a facilitar-los l’accés al món laboral”. Aquesta campanya posa en contacte els i les joves amb possibles ofertes de treball i els informa de les diferents sortides professionals que tenen al seu abast.

El cicle sobre cerca de feina de temporada es realitza bianualment abans dels mesos d’hivern i estiu per reforçar les activitats de temàtica laboral que ofereixen habitualment els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, i es situa en el marc del Barcelona Treball Joves, un programa d’accions per a la lluita contra l’atur juvenil que desenvolupa l’Ajuntament a través de de la Regidoria d’Adolescència i Joventut i Barcelona Activa. Aquesta iniciativa complementa la bateria d’activitats d’orientació i recerca de feina que es realitzen en equipaments de tota la ciutat, com són els Punts d’Informació Juvenil, els Espais Joves, i el Centre per al desenvolupament professional Porta22.

Enguany, la campanya està coorganitzada pels ajuntaments de Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, i pel el Consell Comarcal del Barcelonès, Barcelona Activa i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

També s’ha activat un web amb tota la informació a www.barcelona.cat/treballdetemporada

 Compartiu aquest contingut