L’alcalde Trias destaca que la seva màxima prioritat és la creació de nous llocs de treball : Servei de Premsa

L’alcalde Trias destaca que la seva màxima prioritat és la creació de nous llocs de treball

11/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta iniciativa, emmarcada en la campanya “El Comerç de Nou Barris es mou”, inclou a les entitats Nou Barris Centre Comerç, Unió de Botiguers Fabra, Center Eix Maragall, Associació, Federació Comerç i Serveis Nou Barris ,Comerciants Virrei-Borbó, Associació Comerciants Zona Nord i Associació concessionaris Mercat de la Mercè.

 

 

Durant la passejada, l’alcalde ha destacat que la seva màxima prioritat és la creació de nous llocs de treball i en aquesta línia ha afirmat que “és una obsessió per tots els ajuntaments de Catalunya veure com generem nous llocs de treball”. A més, ha refermat que “nosaltres tenim una situació com a ciutat i país per ser punta de llança per sortir de la crisi però no ens en sortirem si no creem ocupació i una eina bàsica per fer-ho és el comerç”.

“El comerç genera quantitat de llocs de treball” ha explicat Trias que ha afegit “necessitem el comerç de proximitat que crea convivència i cohesió social”. També ha reblat que “nosaltres no farem coses al comerç sense l’acord dels eixos comercials que són els que donen vida”.

L’alcalde ha recordat que per a l’ocupació “l’èxit escolar és molt important, crear plans d’ocupació i mecanismes per la gent que no pot seguir” i ha afegit que “ser capaços d’arribar a acords per ajudar a treure a la gent de l’atur i que tingui feina estable”. Finalment, ha reblat que “es pot fer a través dels ajuts dels ajuntaments i de la Generalitat i és molt positiu per tirar endavant amb l’esforç de tothom”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Nou Barris/