Maite Fandos participa a la Presentació la Final Six de la Champions League de Waterpolo Barcelona 2015 : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la Presentació la Final Six de la Champions League de Waterpolo Barcelona 2015

21/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 22 d’abril a partir de les 12.00 hores, a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona al Village del Barcelona Open Banc de Sabadell – 63è Trofeu Comte de Godó, tindrà lloc l’acte de presentació del la Final Six de la Champions League de Waterpolo Barcelona 2015.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participarà a l’acte juntament amb el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran; el Vicepresident de la Real Federació Espanyola de Natació, Pere Robert; el  President del Club Natació Atlètic Barceloneta, Julián García; així com l’equip del club i vigent Campió d’Europa.

Al llarg de l’acte, es presentarà la imatge de l’esdeveniment, així com el calendari de competició i la campanya de venda d’entrades. La Final Six de waterpolo, la final de la màxima competició continental per clubs de waterpolo masculí, es disputarà els propers dies 28, 29 i 30 de maig a les piscines municipals Bernat Picornell de Barcelona.

 

* Es prega confirmació a Eva Nieves: enieves@cnab.cat





Paraules clau

esport/ waterpolo/