Maite Fandos lliura els guardons del 8è Premi Dona i Esport : Servei de Premsa

Maite Fandos lliura els guardons del 8è Premi Dona i Esport

27/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 28 d’abril a les 19.00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc l’acte de lliurament de guardons dels Premi Dona i Esport.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, entregarà als guardons a les premiades de les 4 categories que conformen aquest certamen: el Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport, Premi a la dona esportista, Premi al mitjà de comunicació i Premi al club esportiu de la ciutat.

L’acte comptarà amb una nodrida representació del sector esportiu de la ciutat, així com representants institucionals com així com els membres del jurat. L’acte serà conduït per la periodista Pilar Calvo.

Aquest certament va néixer amb la vocació de reconèixer la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport i amb motiu de la seva activitat personal i professional a la ciutat de Barcelona. La finalitat del certamen és fer visible la tasca de dones unides per la seva passió i dedicació a l’activitat física i l’esport, però també ha servit per obrir un nou camí a la difusió i al coneixement d’històries i reflexions sobre el paper de la dona en el món de l’esport, per tal de contribuir a una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.

*A les 18.45 hores hi haurà la sessió fotogràfica amb les guardonades.





Paraules clau

8è Premi Dona i Esport/ dona/ esport/