Maite Fandos participa a l’acte inaugural de la 6a edició del BCN Sports Film Festival : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’acte inaugural de la 6a edició del BCN Sports Film Festival

04/05/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 de maig, a les 18:00 hores (Museu Olímpic i de l’Esport, Joan Antoni Samaranch), tindrà lloc l’acte inaugural de la 6a edició del BCN Sports Film Festival, el Festival Internacional de Cinema Esportiu.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participarà a l’acte acompanyada del Director del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, Juli Pernas; del Secretari General de la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva, Enzo Cappiello, del director del festival, Agustí Argelich, així com d’altres representants del món esportiu. Al llarg de l’acte també se celebrarà un homenatge a Carme Romeu i David Moner, en reconeixement a la seva trajectòria professional i esportiva.

Aquesta sisena edició del certament se celebrarà del 5 al 9 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch,  a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, a l’ Institut Francès de Barcelona i a la Torre Barrina de L’Hospitalet. Totes les sessions són gratuïtes i obertes a tots els públics.





Paraules clau

BCN Sports Film Festival/ cinema/ esport/