Francina Vila assisteix a la jornada de portes obertes a la Torre del Mercat i l’Espai Jove Guinardó : Servei de Premsa

Francina Vila assisteix a la jornada de portes obertes a la Torre del Mercat i l’Espai Jove Guinardó

08/05/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 9 de maig, a les 10:30 hores hores (Passatge Llívia-Renaixença), Francina Vila assisteix a la jornada de portes obertes a la Torre del Mercat i l’Espai Jove Guinardó.

La Regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, assistirà, dissabte 9 de maig, a partir de les 10:30 hores, (Passatge Llívia-Renaixença) a la jornada de portes obertes a la Torre del Mercat i l’Espai Jove Guinardó en el marc de la Festa Major del Guinardó.

Aquest equipament esdevindrà centre per al foment de la innovació, la formació i l’ocupació, així com ateneu de fabricació per a joves, adolescents i famílies. A l’espai Jove, la planta baixa i primera planta estaran dedicades a foment i formació de l’ocupació i la segona a l’Ateneu de Fabricació del Districte d’Horta-Guinardó.

L’Ajuntament de Barcelona impulsa una xarxa d’Ateneus de Fabricació, enfocats a ser espais de creació i formació vinculats a les noves tecnologies. A través d’aquesta iniciativa, es pretén que tothom, independentment de la seva formació o procedència, tingui accés als fonaments de la fabricació digital 3D. De moment a Barcelona hi han tres ateneus de fabricació: el de les Corts, Nou Barris i Ciutat Vella.





Paraules clau

Horta-Guinardó/