Maite Fandos presenta la Final Six Waterpolo Barcelona 2015 : Servei de Premsa

Maite Fandos presenta la Final Six Waterpolo Barcelona 2015

15/05/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 de maig, a les 12:00 hores (CEM Sant Sebastià seu del CN Atlètic Barceloneta), tindrà lloc la presentació de la Final Six Waterpolo Barcelona 2015.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà a l’acte on també hi seran presents el Secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el Vice-President de la Real Federación Española de Natación, Pere Robert; el President del CN Atlètic-Barceloneta, Julián Garcia; el capità del CN Atlètic-Barceloneta, Daniel López Pinedo; així com l’equip absolut del Club Natació Atlètic-Barceloneta així com representats dels patrocinadors.

 

Promoció de l’esport base

Aquest dissabte 16 de maig a partir de les 10 hores al CEM Sant Sebastià una trentena d’infants de 7 a 11 anys assistiran a un activitat per donar a conèixer el món del waterpolo en un entorn especialitzat. Així, els infants que han participat al El waterpolo, fa per tu! del Programa L’escola fa esport a la ciutat participaran a una activitat per conèixer la Final Six de Waterpolo de Barcelona.





Paraules clau

esport/