Xavier Trias participa a la inauguració 17a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL) : Servei de Premsa

Xavier Trias participa a la inauguració 17a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL)

08/06/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 de juny, a les 11: 00 hores, (Palau núm. 8. Recinte Firal de Montjuïc. Av. Maria Cristina), l’alcalde en funcions de Barcelona,  Xavier Trias, participa a la inauguració 17a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL).

Trias estarà acompanyat del president del SIL, Enrique Lacalle, el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, el secretari d’Estat Infraestructures, Transport i Habitatge del Ministeri de Foment, Julio Gómez-Pomar, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila i el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Jordi Cornet.

El Saló que es presenta amb l’eslògan “Números 1 en Logística” és el segon més important del d’Europa. La present edició, amb 227 ponents i 20 jornades, espera superar els 3.600 assistents de l’any passat. El SIL 2014 va comptar amb la participació de 550 empreses, un 45 % de les quals eren internacionals. Una nova àrea d’aquest any és “SIL Smart Logistics & Mobility” on s’hi podran trobar totes les solucions TIC i solucions logístiques d’e-commerce presentades per fabricants i distribuïdors.





Paraules clau

Alcalde Trias/ logística/ Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL)/