L’Ajuntament de Barcelona allotja sis persones afectades per l’incendi d’un edifici a Sants – Montjuïc : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja sis persones afectades per l’incendi d’un edifici a Sants – Montjuïc

12/06/2015

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a la 10:39 hores del matí per un incendi a la planta baixa d’un edifici situat al número 17 del carrer Antoni Capmany, al districte de Sants-Montjuïc. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), que han procedit a extingir les flames.

Segons els Bombers, l’incendi s’hauria iniciat al local de la planta baixa i s’hauria propagat afectant notablement la majoria dels quatre pisos del bloc.

Com a conseqüència d’aquest foc, que no ha produït ferits, s’han desallotjat i atès un total de set persones, sis de les quals han estat allotjades pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona (CUESB).Compartiu aquest contingut