Tot a punt pel Garmin Barcelona Triathlon : Servei de Premsa

Tot a punt pel Garmin Barcelona Triathlon

19/06/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana, la ciutat acull la celebració del Garmin Barcelona Triathlon, la prova combinasa que reunirà els millors triatletes professionals i amateurs el diumenge 21 de juny. La competició començarà a les 8h del matí i tindrà diferents sortides en funció de la categoria. La zona de sortida i arribada, així com zona esportiva dels atletes i l’espai per als espectadors, estarà repartida al llarg de la platja de la Mar bella.

Enguany, tots els triatletes federats que hagin complert 16 anys també podran participar-hi, en les distàncies d’esprint i supersprint. Així, la prova comptarà amb la categoria Olímpica, que tindrà les seves sortides en diferents onades, entre les 8.10 i les 9.20 hores; la categoria Sprint, que tindrà les seves sortides d’11.10 a 11.40 hores; i la categoria Supersprint, d’11.55 a 12.00 hores.

Mario Mola
, actual subcampió mundial de triatló i guanyador de la primera prova de les World Triathlon Series celebrada a Abu Dhabi, ha confirmat la seva presència a la línia de sortida, on tindrà com a rival principal el triatleta barceloní Cesc Godoy, guanyador de l’edició del 2009 i habitual al pòdium des d’aquella edició. En la categoria femenina, Anna Godoy, campiona de la passada edició, intentarà revalidar el títol.





Paraules clau

esport/ Garmin Barcelona Triathlon/