Reunió del Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona : Servei de Premsa

Reunió del Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona

08/07/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 9 de juliol, a les 15:45 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), tindrà lloc una fotografia, prèvia a la reunió del Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB). En aquesta sessió, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assumirà la presidència de la Fundació que està constituïda per nou membres: Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme; Generalitat de Catalunya; Ajuntament de Barcelona; Fira de Barcelona; GSMA -tots ells membres fundadors de la institució-; Telefónica; Vodafone; Orange i el Grup Damm.

A la trobada hi participaran, entre d’altres, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, el secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo; John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd i Agustí Cordón, director general de Fira de Barcelona i vicepresident executiu de MWCB. També hi assistiran el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello; el regidor d’Ocupació, Empresa i Turisme, Agustí Colom; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres; Julio Linares, vicepresident de Telefónica; Carmen Recio, secretaria general i del consell d’Orange Espanya, i Francisco Román, president de Vodafone Espanya.

AVÍS IMPORTANT ALS MITJANS: A les 15:45 hores, els mitjans gràfics podran fer una fotografia dels membres del Patronat, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. També podran prendre imatges de l’inici de la reunió, al Saló de Cròniques, a les 16:00 hores. En finalitzar la trobada, la Fundació Mobile World Capital Barcelona emetrà un comunicat on es recolliran els acords tractats durant la sessió.





Paraules clau

ada colau/ alcaldess/ alcaldessa colau/ Fundació Mobile World Capital Barcelona/ Mobile World Capital Barcelona/