L’Ajuntament de Barcelona aposta per una edició de l’ISU Grand Prix de Patinatge de Gel més propera a la ciutadania : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona aposta per una edició de l’ISU Grand Prix de Patinatge de Gel més propera a la ciutadania

10/07/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Per segon any consecutiu, Barcelona acollirà la Final de l’ISU Grand Prix de Patinatge sobre Gel, considerada una de les competicions més importants del món d’aquesta disciplina esportiva, organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Gel i la Unió Internacional de Patinatge i que tindrà lloc a la ciutat el proper mes de desembre.

El Consistori ha acordat amb el comitè organitzador apropar més l’esdeveniment a la ciutat, mitjançant una promoció específica de venda d’entrades que arribaran fins a un 30% de descompte respecte el preu de venda general, mitjançant inscripció prèvia en el programa municipal ‘Gaudir Més’. D’aquesta manera, aquelles persones que completin la inscripció gratuïta a aquest programa podran accedir a un preu d’entrada més barat, aconseguint així disminuir el preu de les entrades respecte l’edició anterior.

Així mateix, amb l’objectiu que el màxim de ciutadans i ciutadanes puguin gaudir d’aquesta competició internacional de primer nivell, les localitats augmentaran substancialment respecte l’edició passada, oferint 150 localitats més per cadascuna de les 5 sessions que conformen la competició. Les entrades es posaran a la venda a finals d’aquest mateix mes de juliol.

En l’edició d’enguany, s’utilitzarà la pista de gel adquirida pel Consistori en la primera edició, al mateix temps que s’inicia un procés d’estudi per tal de rendibilitzar aquesta adquisició mitjançant diverses fórmules com per exemple el lloguer.

El passat mes de març, l’International Skating Union (ISU) -la Federació Internacional de Patinatge sobre Gel-, va atorgar novament la celebració de la competició a Barcelona, convertint-la així en l’única ciutat que serà seu consecutiva de la mateixa.

 

Condicions d’Inscripció:

http://lameva.barcelona.cat/barcelovers/ca/gaudir-mes-de-barcelona-es-molt-facil

Apunts d’informació:

  1. Localitat edició 2014:500.
  2. Espectadors acumulats tots els dies de competició 2014:500
  3. Localitats edició 2015: 5650
  4. Ocupació edició anterior: 86%
  5. Distribució de l’ocupació: 30% ciutadania Barcelona 70% altres procedències destacant fora de l’Estat.
  6. Pressupost edició 2014: es va pagar el diferencial negatiu de 1.581.264 (ingressos 695.000).
  7. Previsió 2015: l’impacte negatiu en uns 600.000 euros mínim que no passaria de 750.000 com a màxim. Suposaria una reducció de la inversió de prop del 50%.
  8. Cada edició va lligada a un conveni independent.
  9. Procés d’inscripció programa Gaudir Més: mitjançant identificació digital en alguna de les OAC de la ciutat.




Paraules clau

esport/ ISU Grand Prix de Patinatge de Gel/ patinatge de gel/