Janet Sanz i Gala Pin participen en una jornada sobre els efectes del canvi tecnològic en la política, els partits i l’activisme juvenil : Servei de Premsa

Janet Sanz i Gala Pin participen en una jornada sobre els efectes del canvi tecnològic en la política, els partits i l’activisme juvenil

20/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de juliol (CCCB. C/Montalegre, 5), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Participació i Territori, Gala Pin, participaran en la jornada ‘Ya nada será lo mismo’ sobre els efectes del canvi tecnològic en la política, els partits i l’activisme juvenil, organitzada per IGOPnet, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Janet Sanz participarà a la taula de les 17.30 hores, titulada ‘És la nova política un tema dels “joves”?’, i a les 19:30 hores Gala Pin intervindrà a la taula ‘Quin és el paper d’Internet en les noves formacions polítiques?’.

Les jornades estan organitzades per IGOPnet, l’àrea d’Internet, Política i commons/innovació social de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).





Paraules clau

activisme/ tecnologia/