L’alcaldessa lamenta que el Ministeri de Foment anunciï l’inici d’obres del tren llançadora a El Prat sense haver-ho comunicat a l’Ajuntament : Servei de Premsa

L’alcaldessa lamenta que el Ministeri de Foment anunciï l’inici d’obres del tren llançadora a El Prat sense haver-ho comunicat a l’Ajuntament

20/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat aquest dilluns que la ministra de Foment, Ana Pastor, hagi fet públic l’inici de les obres del tren llançadora que unirà el centre de Barcelona amb l’Aeroport de El Prat sense haver-ho comunicat abans a l’Ajuntament. Colau ha expressat la seva sorpresa pel fet que l’anunci no s’hagi parlat i coordinat abans amb el Govern municipal, ja que es tracta d’una infraestructura que afecta directament la ciutat.

“La capital de Catalunya té en aquests moments moltes qüestions pendents més urgents i més prioritàries en matèria d’infraestructures”, ha dit Colau, i ha citat els accessos ferroviaris al Port de Barcelona, les inversions a Rodalies o l’estació de la Sagrera i l’adequació dels seus entorns.

Finalment, l’alcaldessa confia a poder mantenir properament una trobada amb la ministra de Foment per tal d’abordar els assumptes pendents que afecten les dues administracions. Colau ha assegurat que el Govern municipal està predisposat a col·laborar amb l’Estat per tirar endavant projectes que estan damunt la taula des de fa temps i que contribuiran a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Ministeri de Foment/