L’Ajuntament de Barcelona reallotja a nou persones per amenaça de risc de ruïna d’un habitatge al districte de Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona reallotja a nou persones per amenaça de risc de ruïna d’un habitatge al districte de Sants-Montjuïc

15/08/2015

Bombers de Barcelona han inspeccionat un edifici de planta baixa i primer pis al carrer Jaume Roig número 9 del districte de Sants-Montjuïc després de rebre un avís a les 12.15 hores. Bombers ha comprovat que hi ha deficiències estructurals a l’edifici amb amenaça de risc de ruïna, per paret i biga en mal estat amb risc de col•lapsament i s’ha decidit desallotjar l’immoble i activar el Servei d’Urgències i Emergències Socials.

A la planta baixa viu un home gran i al primer pis tres famílies amb nou membres. Les nou persones han estat reallotjades pels efectius del Servei d’Urgències i Emergències Socials.Compartiu aquest contingut