Gerardo Pisarello assisteix a la presentació de l’escriptor sirià Ugar, dins del Programa Escriptor Acollit del PEN Català : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello assisteix a la presentació de l’escriptor sirià Ugar, dins del Programa Escriptor Acollit del PEN Català

07/09/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 8 de setembre, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys), el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello i la presidenta del PEN Català, Carme Arenas, assisteixen a la presentació de l’escriptor sirià Ugar, refugiat temporalment a la ciutat de Barcelona dins del Programa Escriptor Acollit del PEN Català. També hi assistirà  la directora del programa, Raffaella Salierno.

 

 

Aquest programa, posat en marxa pel PEN Català el 2007, té com a finalitat acollir durant un període d’un o dos anys un escriptor amenaçat, perseguit o amb risc de ser empresonat com a conseqüència dels seus escrits.

El PEN Català va ser creat l’any 1922 amb la voluntat de fer de plataforma per a projectar internacionalment la literatura i els escriptors dels territoris de parla catalana. S’ha vinculat i implicat des del començament de manera activa en les múltiples activitats del PEN Internacional, fonamentalment en la defensa de la llibertat d’expressió i de la lliure circulació d’idees, i també en la protecció del patrimoni cultural i lingüístic de les persones i els pobles.

El PEN Internacional és una associació d’escriptors fundada a Londres el 1921. Comprèn una xarxa de més de 150 centres arreu del món, cadascun dels quals no el delimita les fronteres polítiques dels diferents estats, sinó que s’agrupen entorn d’una llengua i una literatura.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
cultura/ literatura/ PEN Català/ siria/ Ugar/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina