Obres de millora al districte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

Obres de millora al districte de Ciutat Vella

29/09/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta setmana l’Ajuntament de Barcelona duu a terme una actuació per renovar el paviment del c/Abat Safont, del c/Sant Pau (entre c/Abat Safont i la Ronda de Sant Pau) i del c/Reina Amàlia (entre el c/Sant Pau i la pl. Josep Folch i Torres), tots tres al districte de Ciutat Vella. Els treballs es fan amb l’objectiu de millorar la qualitat dels paviments existents, alguns d’ells deteriorats i amb peces malmeses, per tal d’oferir una millora de l’espai públic als veïns d’aquest àmbit de la ciutat.

Els treballs consistiran en realitzar el fressat de tota la superfície del c/Abat Safont i de la zona de rodades de vehicles del c/Reina Amàlia, a més de sanejaments puntuals al c/Sant Pau, per després estendre a les tres vies les tasques d’asfaltat. A banda, en el c/Reina Amàlia es repararan primer peces prefabricades de formigó que estan deteriorades. Aquesta actuació de millora comportarà talls totals de trànsit a les tres vies, que es duran a terme de manera progressiva i prohibicions puntuals de l’estacionament. Les tasques està previst que finalitzin el proper 8 d’octubre.

Avui també s’inicien els treballs per tal de construir un nou col·lector al c/Pla de Palau entre els c/Reina Cristina i el c/Pas sota muralla, al districte de Ciutat Vella. L’objectiu d’aquests treballs és el d’eliminar l’antic col·lector existent que genera brutícia i males olors en aquest àmbit de la ciutat.

Les obres es realitzaran ocupant el carril bus que hi ha en aquest punt i puntualment un dels dos carrils de circulació en sentit mar. L’actual parada d’autobús s’anirà desplaçant a mesura que avanci l’actuació i  durant una de les fases dels treballs es canviarà provisionalment el sentit de circulació del c/Llauder entre el c/Pas Sota Muralla i el c/Reina Cristina per millorar-ne l’accessibilitat. Les tasques està previst que s’allarguin fins el proper 18 de desembre.

 

 

 





Paraules clau

Ciutat Vella/ obres/