Agustí Colom assisteix al pregó de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample : Servei de Premsa

Agustí Colom assisteix al pregó de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample

30/09/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 1 d’octubre, a les 20:00 hores, el regidor del districte de l’Eixample, Agustí Colom, assistirà al pregó de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, que tindrà lloc als Jardins Rosa Deulofeu i l’espai d’entitats Anna Alabart (Calàbria, 262). Enguany, el pregó anirà a càrrec del fill de l’artista que va pintar els murs de la capella del Centre Penitenciari d’Homes la Model de Barcelona, Gabriel Gómez Plana.

Prèviament, el regidor també assistirà a la inauguració de l’exposició de fotografies “L’AVVEE fa 40 anys. Venim de lluny… però anem més lluny encara” que commemora el 40 aniversari de l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample. L’acte tindrà lloc a les 19 hores als Jardins Rosa Deulofeu (Calàbria, 262).

La Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample se celebrarà entre els dies 1 i 9 d’octubre i enguany servirà per commemorar els 40 anys de l’Associació de Veïns del barri. La festa comptarà amb activitats de tot tipus com són activitats educatives, fires i degustacions, tallers, ludoteca, classes, activitats esportives, actuacions musicals, correfocs, batucada, havaneres, gospel, ballada de sardanes i la trobada de gegants i capgrossos, entre moltes altres activitats.

 





Paraules clau

Eixample/ festa major/