Mercedes Vidal a la jornada Esport en Família del Districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Mercedes Vidal a la jornada Esport en Família del Districte d’Horta-Guinardó

02/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 4 d’octubre, a les 12:00 hores (Rambla del Carmel, entre c/ Llobregós i el Mirador d’Horta), Mercedes Vidal a la jornada Esport en Família del Districte d’Horta-Guinardó.

Mercedes Vidal, regidora del Districte d’Horta-Guinardó, assistirà diumenge, 4 d’octubre, a les 12:00 hores, a la jornada Esport en Família que se celebrarà a la Rambla del Carmel (entre c/ Llobregós i el Mirador d’Horta).

Aquesta jornada neix amb la finalitat de promocionar l’esport com a hàbit de vida saludable entre els veïns i veïnes del Districte i de la resta de la ciutat. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí amb una oferta esportiva variada (voleibol, tennis taula, rugbi, escacs, eslàlom en cadira de rodes, zumba, boxa, bodycombat, entre d’altres).

Aquesta jornada esportiva és possible gràcies també a la implicació de totes les entitats i, per això, es dóna un valor especial al fet de donar a conèixer les instal·lacions i entitats esportives del districte, així com a diferents federacions, per exemple realitzant activitats conjuntes com zumba o body combat en un espai central.





Paraules clau

esport/ família/ Horta-Guinardó/