L’Ajuntament de Barcelona entrega la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Enric Truñó : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona entrega la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Enric Truñó

05/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 6 d’octubre, a les 19 hores, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà l’acte d’entrega de la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Enric Truñó i Lagares per la seva trajectòria d’implicació i esforç en la promoció de l’esport i de la ciutat de Barcelona.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, i hi assistirà també el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens.

Xavier Muixí, periodista i director d’informatius de BTV, conduïrà l’acte i Antonio Franco, periodista i director fundador de El Periódico, serà l’encarregat de llegir la glossa.

Enric Truñó va ser regidor de Barcelona entre 1979 i 1998, des d’on va gestionar les àrees de joventut (1979-91), esports (1981-95), ensenyament (1995-97) i turisme (1991-98), així com el districte de Sants-Montjuïc (1991-95).

Com regidor d’Esports va ser representant al Consell Rector de la Candidatura de Barcelona’92, del Comitè Executiu i de la Comissió Permanent del Comitè Organitzador Olímpic de Barcelona 92.

Truñó també va ser comissionat responsable de l’Oficina Tècnica de la Candidatura Barcelona-Pirineu 2022.

 





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Enric Truñó/ esport/ Medalla d'Or/ Mèrit Esportiu/