El Consell d’Administració de Barcelona Activa incorpora els sindicats en qualitat d’observadors : Servei de Premsa

El Consell d’Administració de Barcelona Activa incorpora els sindicats en qualitat d’observadors

22/10/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Aquest matí ha quedat constituït el Consell d’Administració de Barcelona Activa, SA, amb una novetat destacada. D’acord amb la facultat prevista a l’article 19 dels Estatuts, s’ha convidat al Consell a la Directora General i a membres del Comitè d’Empresa que representen els sindicats (CCOO i UGT) i que assisteixen en qualitat d’observadors.

La presència dels representants sindicals com a observadors respon a la voluntat del govern d’incorporar veus que amb veu i sense vot per tal d’assessorar el consell en la presa de decisions. Des de fa vuits anys, els Consells d’Administració no comptaven amb la presencia de representants sindicals, una figura que ara es recupera amb l’assistència com a observadors dels membres del comitè d’empresa.

El Consell el presideix el primer tinent d’alcalde Gerardo Pisarello i en són membres els 12 consellers i conselleres nomenats pel Plenari del Consell Municipal en funcions de Junta General en sessió de 14 de juliol de 2015, i el secretari.

Durant la sessió, Gerardo Pisarello ha reiterat que les prioritats són “lluitar contra l’atur, i impulsar polítiques d’ocupació per fer-hi front, reduir les desigualtats socials i construir nous models de desenvolupament econòmic”.





Paraules clau

Barcelona Activa/