La Comissionada d’Esports dóna el tret de sortida de les Jornades “L’Esport fa Escola” : Servei de Premsa

La Comissionada d’Esports dóna el tret de sortida de les Jornades “L’Esport fa Escola”

22/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 23 d’octubre, a les 10:45 hores, a Sala d’Actes de l’INEFC- Barcelona tindrà lloc l’inici de les Jornades “L’Esport fa Escola”, que presenta tota l’oferta esportiva a disposició del professorat dels centres educatius de Barcelona per als infants i joves dins de l’horari lectiu.

Les jornades seran inaugurades per la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, i comptaran també amb el director de l’INEFC- Barcelona, Xavi Iglesias; i el vicedegà de l’Àrea de Transferència i Relació amb la Societat de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Alsina Masmitjà.

A partir de les 11.00 hores se celebrarà la Conferència Educació Física Com ens veuen? a càrrec del reconegut periodista Carles Capdevila.

L’objectiu principal d’aquestes jornades és establir sinergies per a que els especialistes de l’educació física puguin treballar, innovar i reflexionar conjuntament sobre la tasca educativa que realitzen en el dia a dia als centres educatius. Les Jornades L’esport fa escola! compten amb una participació de més de 500 persones que durant aquesta setmana aniran assistint als més de 39 tallers que centraran la formació permanent del professorat.





Paraules clau

escola/ esport/