L’alcaldessa assisteix a la posada en marxa del nou pol d’equipaments de Calàbria, 66, al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a la posada en marxa del nou pol d’equipaments de Calàbria, 66, al districte de l’Eixample

23/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 24 d’octubre, a les 10:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la jornada de portes obertes que se celebra en motiu de la posada en marxa del nou pol d’equipaments de Calàbria, 66. A l’acte l’acompanyarà el regidor del districte de l’Eixample, Agustí Colom. Durant la jornada de dissabte tindran lloc un munt d’activitats que les entitats del barri han preparat dirigides a tota la família i que inclouen una cercavila, concerts, espectacles de màgia i dinar popular, entre d’altres.

Aquest edifici acull l’espai veïnal Calàbria, 66; un auditori; el Centre de Normalització Lingüística; el Centre de Formació de Persones Adultes Pere Calders; les oficines de B:SM que fins ara estaven a Gran Via de Carles III i a Rosa Sensat, l’Oficina d’Atenció al Client que concentra els Serveis d’Atenció al ciutadà de l’empresa municipal i també acull el centre de control dels seus serveis de Mobilitat; i la Direcció d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona.

L’espai compta amb més d’11.100 metres quadrats de superfície i la seva adequació ha suposat una inversió municipal de prop de 14 milions d’euros.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Calàbria 66/ Eixample/ ONCE/