Barcelona aposta per acollir els Roller Games el 2019 : Servei de Premsa

Barcelona aposta per acollir els Roller Games el 2019

27/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Comissionada d’Esports, Marta Carranza, ha anunciat avui en una atenció informativa als mitjans que Barcelona aposta per acollir els Roller Games l’any 2019. La Federació Catalana de Patinatge així ho traslladarà a la FIRS (Fédération Internationale Roller Sports), per tal que es formalitzi  l’acord.

Per a Carranza, aquesta novedosa competició s’emmarca en les línies de treball que es volen per a l’esport de la nostra ciutat: “és un format inèdit, que aplega el vessant més tradicional i amb forta consolidació al territori català dels esports sobre rodes, juntament amb disciplines no competitives i més alternatives, en les quals Barcelona també és un referent”.

Per tant, l’aposta continua essent ferma però des d’un altre prisma: “volem incorporar noves oportunitats al projecte que es va presentar davant la FIRS el passat mes de febrer” entre d’elles, Carranza remarca contemplar “la participació d’altres ciutats que també són referents en els esports sobre rodes perquè enriquiran sens dubte el projecte, i la de la resta d’administracions”  Per a la Comissionada, altre dels elements en què cal aprofundir és en la dimensió social del campionat: “el retorn social per a la ciutat és cabdal. Volem que el projecte contempli accions de dinamització, molt especialment en aquelles zones i barris on el paper de l’esport com cohesionador social  és protagonista” .

Els Roller Games

 Es tracta d’un nou model d’esdeveniment esportiu que aplega les diferents competicions vinculades al món del patinatge, pensades per celebrar-se a instal·lacions indoor i a l’aire lliure, La competició preveu la participació d’esportistes d’arreu 116 països, 4.500 participants i 1.500 entrenadors.

 

 





Paraules clau

esport/ Roller Games el 2019/