Colau es reuneix amb les empreses subministradores de serveis : Servei de Premsa

Colau es reuneix amb les empreses subministradores de serveis

02/11/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 3 de novembre a les 9:30 hores (Sala Tàpies, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es reuneix amb els responsables de les empreses subministradores de serveis a la ciutat per tractar sobre el desplegament d ela llei de mesures urgents contra els desnonaments i la pobresa energètica. A la reunió hi assistiran Igancio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona; Isabel Buesa, directora general d’Endesa Catalunya; i Josep Codorniu, director del Servei d’Atenció al Client de Gas Natural.

NOTA IMPORTANT: Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió, a la Sala Tàpies. Un cop acabada la trobada (aproximadament a les 11:00 hores), l’alcaldessa compareixerà a la Galeria Gòtica per donar compte del contingut de la reunió, acompanyada per les tinentes d’alcaldia Laia Ortiz i Janez Sanz.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ desnonaments/ pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina