Gemma Tarafa assisteix a la inauguració de la 4a International City Health Conference : Servei de Premsa

Gemma Tarafa assisteix a la inauguració de la 4a International City Health Conference

04/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 5 de novembre a les 09:15 hores (CosmoCaixa, c/ Isaac Newton, 26) la comissionada de Salut, Gemma Tarafa, assisteix a la inauguració de la 4a International City Health Conference.

El tema d’aquest any se centra en el paper fonamental que les ciutats poden tenir en el desenvolupament i implementació d’iniciatives per enfrontar els problemes globals relacionats amb la salut i el benestar. En les edicions anteriors, aquesta conferència ha examinat els conceptes d’equitat, igualtat i inclusió. Construint sobre aquesta experiència, aquest any se centra en com les ciutats, a més de ser generadores de problemes, també estan en la millor posició per enfrontar i resoldre aquests problemes.

El programa de la conferència, que s’allargarà fins al dia 6 de novembre, es desenvoluparà al voltant de presentacions que contextualitzen aquests problemes i inclourà presentacions de tot el món que descriuen exemples pràctics d’iniciatives polítiques, programes i projectes que s’han implementat per afrontar problemes específics de les necessitats de les diferents poblacions i grups.





Paraules clau

ciutat/ salut/