Sarrià- Sant Gervasi acull un concert d’homenatge a Ovidi Montllor : Servei de Premsa

Sarrià- Sant Gervasi acull un concert d’homenatge a Ovidi Montllor

05/11/2015

Divendres, 6 de novembre a les 19.30 h, el Teatre de Sarrià ret homenatge a la poesia d’Ovidi Montllor amb un concert recital Ovidi. Poesia no vol dir somniar a càrrec de Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives. L’entrada és lliure amb reserva prèvia.

Ovidi Montllor, actor, cantautor i poeta va musicar altres poetes catalans com Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Blai Bonet, Miquel Martí i Pol, Pere IV, Josep Maria de Sagarra, Joan Salvat Papasseit o Joan Fuster, i va crear també la seva pròpia poesia.

El recital és una selecció que explora alguns dels poemes inèdits que va escriure al llarg de la seva vida i els micropoemes de la seva obra Dels quaranta estant, publicats l’any 1985. Tot això, acompanyat de la seves cançons més conegudes.

L’acte comptarà amb la interpretació de Mercè Sampietro, actriu de teatre, cinema i televisió que recitarà els poemes; d’Eduard Iniesta, director musical i compositor especialitzat en instruments de doble corda, i de Llúcia Vives que cantarà les cançons d’Ovidi Montllor.

 “Poesia no vol dir somniar. Poesia és tastar una miqueta o un molt de la vida que ens ha tocat viure i que cada dia ens amaguen més”. Ovidi Montllor, poemes i cançons. Barcelona: Galba, 1978

 Compartiu aquest contingut