L’Ajuntament de Barcelona renova el seu compromís amb La Volta Ciclista a Catalunya per al 2016 : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona renova el seu compromís amb La Volta Ciclista a Catalunya per al 2016

13/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Volta continuarà tenint Barcelona com a escenari de l’etapa final. La Comissionada de Esports de l`Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, i el President del Comitè Organitzador de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, han renovat el compromís perquè els actes finals de la 96a edició tinguin lloc a la ciutat. Serà el diumenge 27 de març, al Parc de Montjuïc, on se celebraran els actes preliminars i l’inici de l’etapa: després d’un recorregut interurbà, tornaran per acabar amb 8 voltes a un espectacular circuit, que com a les darreres edicions pot ésser decisiu per la classificació de La Volta.

Per a Carranza, “continuem apostant per al ciclisme com a pràctica esportiva que gaudeix d’una etapa de creixement entre els seus practicants, i en particular per la Volta, una prova fortament arrelada en el nostre calendari esportiu. Agraïm també als organitzadors la confiança renovada en ser l’escenari del final, la qual cosa ens permet gaudir d’un magnífic espectacle esportiu obert a tota la ciutadania, i continuant exercint el paper de capitalitat catalana”.

Al llarg de les seves 95 anteriors edicions, La Volta ha estat sempre vinculada a la ciutat de Barcelona, convertint-se es un acte esportiu de categoria internacional obert a tots els ciutadans de Barcelona. En la edició del 2015 el guanyador de l’etapa de Barcelona va ésser Alejandro Valverde, i el de la 95a edició de La Volta, Richard Porte.





Paraules clau

ciclisme/ esport/ La Volta Ciclista a Catalunya 2016/