L’Ajuntament convoca la 1a edició dels “Córrer per compromís” de la Cursa de la Mercè per a projectes solidaris : Servei de Premsa

L’Ajuntament convoca la 1a edició dels “Córrer per compromís” de la Cursa de la Mercè per a projectes solidaris

16/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Des d’avui, dilluns 16 de novembre, queda obert el període de presentació de candidatures de la 1a edició dels Premis ‘Córrer per Compromís’ convocats per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu d’aquest certament és el de reconèixer aquells projectes amb un important i destacat contingut social, solidari o de cooperació en l’àmbit esportiu. Per això, s’han convocat aquests premis per tal de recompensar aquells projectes amb la donació de l’import d’inscripció de tots els participants de la Cursa de la Mercè 2015 i que és de fins a 70.000 euros.

La dotació econòmica es repartirà entre els diferents projectes guanyadors d’aquests premis que poden arribar a percebre el 80% del pressupost del projecte si bé en casos d’especial rellevància poden arribar fins al 100%.

Des del 16 de novembre i fins a l’1 de desembre, es poden presentar les candidatures a qualsevol de les oficines amb registre municipal de la ciutat, o a l’Institut Barcelona Esports (de 9 a 14 hores de dilluns a divendres).





Paraules clau

Cursa de la Mercè/ esport/ solidaritat/