Pisarello presenta la participació de Barcelona a la Business of Design Week de Hong Kong : Servei de Premsa

Pisarello presenta la participació de Barcelona a la Business of Design Week de Hong Kong

18/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 19 de novembre, a les 10:00 hores (Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, explicarà en què consistirà la participació de Barcelona a la Business of Design Week (BODW) 2015, que se celebrarà a Hong Kong del 30 de novembre al 5 de desembre. A la presentació també hi assistirà el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, la directora del BCD, Isabel Roig i el vicepresident del FAD, Gabriele Schiavon.

Barcelona ha estat escollida com la primera ciutat del món convidada a participar en aquest esdeveniment internacional centrat en el disseny i la innovació, que fins ara comptava amb la presència especial de països, com és el cas de Suècia en l’edició 2014.

El projecte que es presentarà en el marc de la BODW s’anomena Barcelona Inspires Design. Està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, i organitzat i coordinat per l’Institut Ramon Llull. Compta també amb la col·laboració de Barcelona Centre de Disseny (BCD), FAD i ACCIÓ, així com altres institucions, entitats, agents i empreses locals.

 





Paraules clau

Business of Design Week/ Hong Kong/