Marta Carranza assisteix a diferents actes esportius del cap de setmana : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a diferents actes esportius del cap de setmana

20/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana se celebra la Ultratrail de Collserola, la Jean Bouin i la Marxa Special Olympics amb els Premis Nacionals Special Olympics Catalunya.

Dissabte 21 de novembre, a les 13 hores (Centre Esportiu Muncipal Mundet) la comissionada d’Esports, Marta Carranza, assistirà al lliurament dels premis de la Ultratrail de Collserola, la primera cursa de muntanya de llarga distància amb sortida i arribada a Barcelona i amb un recorregut que passa pels nou municipis que conformen El Parc Natural de la Serra de Collserola.

Diumenge 22 novembre, Marta Carranza assistirà a la 92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 33 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 30 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi “Allianz”. A les 9 hores Carranza assistirà a la sortida de la Cursa Open i a les 10 hores al lliurament de premis. Ambdues activitats tindran lloc a l’avinguda Maria Cristina. Aquesta històrica prova internacional d’atletisme compta amb tretze curses, per a populars, escolars, veterans i federats.

 





Paraules clau

esport/