Mercedes Vidal presideix el Donanatge del Consell de les Dones d’Horta-Guinardó a les dones Víctimes de la violència masclista : Servei de Premsa

Mercedes Vidal presideix el Donanatge del Consell de les Dones d’Horta-Guinardó a les dones Víctimes de la violència masclista

24/11/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 25 de novembre, a les 18:00 hores, la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, presidirà el Donanatge que organitza el Consell de les Dones d’Horta-Guinardó a les dones Víctimes de la violència masclista.

L’acte, que compta amb el suport del Districte, tindrà lloc en el Jardí de la Biblioteca d’Horta-Can Mariner (c/ del Vent, 1).

Durant l’acte es farà una lectura del manifest 25N 2015 de la Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere, a càrrec del grup Retroba’t en nom del Consell de les Dones d’Horta-Guinardó, i es realitzarà una ofrena floral a l’estàtua de la Ventafocs en record de les dones assassinades durant aquest any.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Horta-Guinardó/ violència masclista/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina