Ada Colau encarrega als nens i nenes de la ciutat que elaborin el pregó de la Festa Major d’Hivern : Servei de Premsa

Ada Colau encarrega als nens i nenes de la ciutat que elaborin el pregó de la Festa Major d’Hivern

25/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 26 de novembre a les 11:30 hores (plaça de Sant Jaume) l’alcaldessa Ada Colau encarregarà als nens i les nenes de la ciutat que elaborin el pregó de la Festa Major d’Hivern, que llegiran ells mateixos el dia 11 de febrer a la plaça Sant Jaume. Acompanyarà l’alcaldessa la regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez.

A l’acte hi participaran al voltant de 800 alumnes de 15 centres educatius de la ciutat, als quals se’ls demana que el pregó per a les festes de Santa Eulàlia de 2016 giri entorn d’un eix central que és la participació, i de quatre eixos de treball: Barcelona com a ciutat amiga de la llibertat d’expressió, de ser i de fer; Barcelona com a ciutat amiga de la tecnologia; Barcelona com a ciutat amiga de la solidaritat, i finalment Barcelona com a ciutat amiga del lleure.

El Pregó dels Infants, que es va iniciar el curs 2008-09, és l’acte que obre cada any les festes de Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de la ciutat. Es tracta d’una activitat educativa adreçada a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària i que té com a objectiu difondre els drets dels infants i reconéixe’ls com a ciutadans de ple dret.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ festa major d'hivern/