Acte d’encesa dels llums de Nadal : Servei de Premsa

Acte d’encesa dels llums de Nadal

26/11/2015

Divendres 27 de novembre, a les 19:00 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, assisteix a l’acte simbòlic d’encesa dels llums Nadal, que enguany se celebrarà a la confluència del passeig de Maragall amb el carrer Cubelles. A l’acte hi participarà Joan Romero, president de l’Eix Maragall, l’associació de comerciants d’aquest eix comercial que recorre els districtes d’Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu, i Vicenç Gasca, president de la Fundació Barcelona Comerç.

També hi assistiran les regidores dels tres districtes, Mercedes Vidal, Janet Sanz i Laia Ortiz, i el regidor d’Ocupació, Empresa, Turisme i Comerç, Agustí Colom.

L’acte d’encesa comptarà amb un espectacle de llums i música, per celebrar la vinguda d’aquest període on la llum de la ciutat, produïda simbòlicament per la força dels seus habitants, lluita contra la foscor de l’hivern i del passat. L’espectacle estarà conduït per Guillem Albà, showman, música, actor, clown i cantant, acompanyat pel grup musical Marabunta, que tocarà peces musicals creades especialment per a l’ocasió i que recreen tradicions, idiomes i diversitat de cultures sota el lema de la paraula “Acollim” i amb el rerefons de la campanya de comunicació d’enguany, Hola Nadal.Compartiu aquest contingut