Colau: “Fira de Barcelona ha de consolidar les seves bones perspectives de futur i avançar en el retorn social de la seva activitat” : Servei de Premsa

Colau: “Fira de Barcelona ha de consolidar les seves bones perspectives de futur i avançar en el retorn social de la seva activitat”

01/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha destacat l’àmplia experiència en gestió pública i el bon coneixement de la ciutat del nou director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, nomenat avui per part del Consell d’Administració de la institució. “Fira de Barcelona és un dels principals actors econòmics del país, i en la nova etapa que ara s’obre hem de treballar conjuntament per consolidar les seves bones perspectives de futur, així com també avançar en la transferència social de la seva activitat al conjunt de la ciutat”, ha manifestat Colau, que ha destacat la normalitat institucional en el procés de substitució d’Agustí Cordón, que va deixar la direcció general de Fira de Barcelona després d’onze anys amb l’objectiu d’emprendre una nova etapa professional.

“La incorporació de Constantí Serrallonga ha de servir per garantir un doble objectiu: donar continuïtat als èxits de Fira de Barcelona, i revertir a tota la ciutat els beneficis de la seva activitat”, ha manifestat Colau, que presideix el Consell General de la institució. Fira de Barcelona és un consorci format per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, i és una de les institucions firals més importants d’Europa.

El nou director general de Fira, de 50 anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Emntre 1989 i 2002 va treballar a l’Hospital General de Manresa, on va desenvolupar diverses responsabilitats relacionades amb la gestió, entre elles la de director-gerent. L’any 2002 es va incorporar com a conseller delegat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), el 2008 va ser designat conseller delegat del Grup Àgora-Invest-Tradisa, operador logístic internacional i, tres anys més tard, el juny de 2011, va ser nomenat gerent de l’Ajuntament de Barcelona, càrrec que va ocupar fins el juny de 2015.

Constantí Serrallonga s’incorporarà a la direcció general de Fira de Barcelona el proper 9 de desembre.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Fira de Barcelona/