Les entitats comencen a utilitzar els espais polivalents del nou equipament de la plaça de la Sedeta, a Gràcia : Servei de Premsa

Les entitats comencen a utilitzar els espais polivalents del nou equipament de la plaça de la Sedeta, a Gràcia

01/12/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest mes de novembre han entrat en funcionament els nous espais polivalents situats a la planta soterrani del nou equipament de la plaça de la Sedeta, on s’ubica el Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents. La construcció de tot l’edifici va iniciar-se al juny de 2014 i va comportar una inversió de 2.151.906 euros.

El nou equipament disposa, a part de l’equipament per a famílies amb adolescents, de quatre despatxos a disposició de les entitats que hi tindran la seva seu, que són l’Associació Comerç Claret; Amics i Amigues de la Sedeta; l’Associació de Comerciants Nova Travessera; l’Associació de Veïns del Camp d’en Grassot, i l’Associació Cuidadors de la Gent Gran.

A més, l’espai disposa de dues sales polivalents d’ús obert per a qualsevol entitat que en vulgui fer un ús puntual. La seva gestió es du a terme des del Centre Cívic La Sedeta.

Aquest mes també han entrat en funcionament els bucs d’assaig i espai musical que s’ha habilitat en aquest equipament amb la voluntat de mantenir el component musical que ja existia a la Sedeta. Aquest espai està gestionat per la Coordinadora de Grups de Música de la Sedeta.

 

 





Paraules clau

Gràcia/ La Sedeta/