Marta Carranza participa a l’acte de lliurament dels Premis “Compta fins a tres” : Servei de Premsa

Marta Carranza participa a l’acte de lliurament dels Premis “Compta fins a tres”

02/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 3 de desembre, a les 19 hores a l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7), la comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix a l’acte de lliurament de la 14a edició dels Premis “Compta fins a tres”.

També hi seran el President del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), Jaume Mora, així com representants de la Diputació de Barcelona, els membres del jurat compostos per representants de les principals institucions i entitats dels sectors esportiu i educatiu de la ciutat, i membres d’equips i també tècnics esportius, entre d’altres.

Aquests premis, impulsats per l’Ajuntament de Barcelona, tenen per objectiu reconèixer l’esportivitat en el comportament d’equips, esportistes, públic i personal tècnic durant les competicions, així com la tasca educativa a través de l’esport de tutors de joc, professorat, projectes i institucions. El premi en sí acumula 14 edicions si bé la campanya amb qui comparteix nom ‘Compta fins a tres’ fa 15 anys que s’aplica a Barcelona per tal de fomentar l’ús de l’esport com a mitjà per educar els infants i joves de la ciutat.

A l’edició d’enguany es lliuraran una 20a de premis –col·lectius i individuals- que s’entregaran a persones i equips de l’àmbit escolar. I és que tots aquells esportistes, tècnics, monitors, així com equips de l’àmbit de l’esport escolar són susceptibles de ser nominats i poder ser guardonats. Així mateix, el nou programa “El Semàfor dels Valors” -que valora l’esportivitat del comportament dels agents que participen a les competicions d’esports d’equip del CEEB- ha permès identificar els equips que destaquen positivament pel respecte als valors educatius de l’esport. Així mateix, el certament d’enguany inclou el premi especial que per primera vegada – i d’ara en endavant- portarà ell nom de ‘Josep Sardà’, per tal de recordar al desaparegut membre del CEEB i al mateix temps reconèixer la seva especial i gran tasca que va desenvolupar en el món de l’esport escolar.





Paraules clau

esport/