Marta Carranza dóna el tret de sortida de la Cursa dels Nassos : Servei de Premsa

Marta Carranza dóna el tret de sortida de la Cursa dels Nassos

30/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 31 de desembre, a les 17:30 hores al carrer Selva de Mar i la Plaça Ramon Calsina tindrà lloc la sortida de la Cursa dels Nassos.

La Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, donarà el tret de sortida tot acompanyada de l’Home dels Nassos. Aquest, enguany, ha convidat a La Grossa que farà acte de presència per tal de compartir l’experiència de la sortida de la darrera cursa de l’any.

L’edició d’enguany de la Cursa dels Nassos està patrocinada per Ibercaja i Benitosports i ha arribat a prop de les 10.500 inscripcions, de les quals un 73% són masculines i un 27% femenines.

Així mateix, la prova comptarà amb la participació d’atletes d’elit com l’olímpic Ayad Lamdassem, que acredita una marca de 28’09 als 10km ruta, actual rècord de Catalunya, i fa uns dies va assolir la 4a posició al campionat d’Europa de cros. O també el 4 vegades guanyador de la prova, i també olímpic Carles Castillejo, que encara conserva el rècord de la prova amb 28’29. Pel que fa a la participació femenina, la sabadellenca Lídia Rodríguez, guanyadora els quatre últims anys, torna a la prova en forma però haurà de disputar-se la victòria amb dures rivals, entre elles la marroquina Salima Charki, que acredita 1h 12 minuts en Mitja Marató i 32’50 en 10km i que fa uns dies va acabar 2a al cros internacional de Granollers. En definitiva, més de 22 atletes acrediten marques per baixar de 30 minuts, un fet que pot portar a la cursa a superar el rècord de l’any passat de 8 atletes que van baixar de 29’45, fent història de nou en la trajectòria de les curses catalanes.

Tota la informació i detalls del recorregut de la cursa clicant aquí.





Paraules clau

cursa dels nassos/ esport/