L’Ajuntament de Barcelona millora i amplia el web de l’alcaldessa : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona millora i amplia el web de l’alcaldessa

14/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona renova l’actual web de l’alcaldessa incorporant nous elements i noves dades sobre el dia a dia d’Ada Colau. La iniciativa s’emmarca en la voluntat d’oferir a la ciutadania la màxima informació i la màxima transparència en relació a les activitats, l’agenda i la tasca diària de l’alcaldessa al capdavant del consistori barceloní. La nova web neix amb l’objectiu de posar a l’abast de tota la ciutadania el dia a dia de l’alcaldessa amb una eina fàcil i intuïtiva. A més, s’ha tingut en compte que es compleixin els requisits de transparència amb les dades obertes, accessibles i comprensibles per a tothom.

 

webalcaldessa

 

D’aquesta manera, la nova web tindrà els següents apartats:

 

A banda, a la pàgina principal, els visitants poden accedir a les principals novetats del web, a més de tenir accés al Twitter personal d’Ada Colau i a les fotografies penjades al Flickr de l’Ajuntament. L’adreça electrònica del nou web és la següent: http://ajuntament.barcelona.cat/alcaldessa

La renovació del web de l’alcaldessa s’emmarca en un projecte global de millora de la comunicació amb la ciutadania que també inclourà la propera posada en funcionament de webs específiques per a tots els regidors del Govern Municipal amb la voluntat de fer visible i accessible,  la seva tasca diària a l’Ajuntament de Barcelona. El projecte pretén fer més visible el funcionament intern dels diferents departaments municipals i àrees de govern.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/