El Consell Municipal de l’Esport renova els seus membres : Servei de Premsa

El Consell Municipal de l’Esport renova els seus membres

20/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Comissionada d’Esports, Marta Carranza, ha valorat molt positivament aquest procés participatiu: “és la millor mostra de la nova etapa d’aquest Consell: més participativa, amb més grups de treball, oberta a tot el sector, i més relacionada a les polítiques esportives municipals” . Per a Carranza, “evidencia l’afany de participació en la millora i progrés de l’esport a Barcelona”

 

Els resultats del procés participatiu

Com a representats de clubs, associacions i entitats esportives han estat escollits els membres següents: Club Natació Kallipolis, Real Club de Tenis Barcelona 1899, Club Escola d’Escacs de Barcelona, Lluïsos de Gràcia, Col•lectiu d’Esport per a Tothom 10 (CET10), Unió Esportiva Horta, Reial Club Nàutic de Barcelona, Club Natació Sant Andreu, Club Natació Atlètic – Barceloneta, Club d’Atletisme Nou Barris, Barcelona Universitari Club, Club Patí Congrés, Club Futbol Damm, Club d’Immersió de Biologia, Associació Esportiva Les Corts, Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, Associació Esportiva Ciutat Vella, Hispano Bàsket Club, Reial Club Marítim de Barcelona, Associació Superacció.
Com a membre representant de les entitats que treballa l’esport amb persones amb discapacitat ha estat escollida la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL)

En representació d’entitats o empreses gestores d’equipaments públics o privats, han estat escollits Bac de Roda Sport AIE, Club Natació Catalunya , Clubs DiR , Fundació Claror, Unió Barcelonina d’Activitats Esportives.

En aquest llistat de membres cal afegir les Federacions ja escollides per la UFEC a petició municipal: bàsquetbol, natació, tennis, vela, paralítics cerebrals.

 

El Consell Municipal de l’Esport

És un espai de relació i participació entre els diversos agents i actors del sistema esportiu de la ciutat de Barcelona. És un òrgan consultiu i de participació sectorial de l’Ajuntament de Barcelona, creat per potenciar la promoció de l’esport i l’activitat física a la ciutat. La resta de membres –fins arribar a 90- són triats entre diferents àmbits esportius i ciutadans: Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, UFEC, AMPAS, COFLEC, INEFC, Facultat de Blanquerna, FC Barcelona, RCE Espanyol, Consell de Barris, Consells Municipals participatius, Agència de Salut Pública, Col•legi Oficial de Metges, esportistes, entre d’altres col•lectius.





Paraules clau

esport/