Marta Carranza participa a l’acte de lliurament de pins a la Festa Barnatresc : Servei de Premsa

Marta Carranza participa a l’acte de lliurament de pins a la Festa Barnatresc

20/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 21 de gener, a les 20:00 hores, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (c. de Sants, 79), se celebrarà la Festa Barnatresc on es premiarà els participants de la temporada 2015 al cicle de caminades.

La Comissionada d’Esports, Marta Carranza, participarà a l’acte de lliurament de pins commemoratius acompanyada del president de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB), Enric Francés; i del secretari de l’AEEB i coordinador del programa Barnatresc, Josep M. Jerez.

Al llarg de l’acte es lliuraran els premis i mencions especials del concurs de fotografia i del concurs literari “Vivències Barnatresc” del 2015. Finalment, es presentarà el calendari de caminades previstes per al 2016, tant del Barnatresc com del Naturtresc.

La Festa Barnatresc premia així la fidelitat de les més de 31.000 persones que han participat en les 11 propostes que componen el cicle Barnatresc del 2015. En funció del nombre de caminades realitzades, cada participants rebrà una distinció especifica amb un color determinat.

Cicle de caminades 2016

Les propostes Barnatresc són caminades no competitives que tenen com a objectiu fer salut mentre es gaudeix de la descoberta de la ciutat de Barcelona.

Aquest cicle de caminades es caracteritza per no requerir inscripció prèvia. Aquelles persones que hi vulguin prendre part només han d’anar al punt de sortida a l’hora de l’inici de la caminada, presentar el carnet Barnatresc, en cas de tenir-ne, o recollir el full de control de pas i de ruta.

Data. Entitat – Caminada
24 de gener. AEEB – Caminada de Barcelona
21 de febrer. UEC d’Horta – Caminada a Horta
06 de març. AE Muntanya – Caminada a Sant Andreu
03 d’abril. AEEF – Besòs – Llobregat
08 de maig. CE Gràcia – Caminada de Gràcia
11/12 de juny. AEEF – Caminada Nocturna
03 de juliol. AEEB – Caminada del Dia Olímpic Mundial
18 de setembre. UEC de Sants – Caminada de Sants
15 i 16 d’octubre. ACIB – Barnatresc Internacional
20 novembre. FEB – Caminada a Montjuïc Creu Roja
18 de desembre. CE Pirenaic – Caminada del Nadal Solidari

També es presentarà el nou cicle de caminades Naturtresc 2016, que es duen a terme al llarg del territori català durant tot l’any.

Així mateix, la nova temporada també comptarà amb la ja tradicional Caminada Internacional: els dies 15 i 16 d’octubre se celebrarà aquestes jornades que comptaran amb dos itineraris diferents cada dia ( cadascun de 20 i 30 km). Aquestes jornades formen part del calendari oficial de caminades internacional que tenen lloc a diferents capitals d’arreu del món.





Paraules clau

esport/ Festa Barnatresc/