Gerardo Pisarello intervé a la XXV Jornada Europea “Municipis que fan Europa” : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello intervé a la XXV Jornada Europea “Municipis que fan Europa”

22/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 25 de gener, a les 12:00 hores, el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, intervé a XXV Jornada Europea “Municipis que fan Europa”, organitzada pel Consell Català del Moviment Europeu i que enguany té lloc al Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella s/n).

Pisarello participarà a la taula rodona “Les relacions dels municipis catalans amb la Unió Europea”, juntament amb el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer, i els representants municipals de Tarragona;  Girona i Lleida. Hi assistirà la segona tinent d’alcalde gironina Marta Madrenas, i el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç, Turisme, ocupació i Emprenedoria, Rafel Peris, de Lleida.

La jornada la inaugura la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, a les 9:15 hores, juntament amb el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer. Durant el matí, s’abordaran debats com “La política de cohesió de la Unió Europea i els municipis”, a càrrec Jordi Torrebadella,  cap adjunt de la Unitat Espanya de la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea; “La relació UE-municipis des d’un punt de vista operatiu”, conferència pronunciada per Octavi de la Varga, cap de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional; o “Els fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement”, que servirà de presentació del nou portal del Govern català #FonsUECat”, i que conduirà Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea. Generalitat de Catalunya.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec del conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i el diputat delegat de Presidència, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona, Jaume Ciurana.





Paraules clau

europa/