Celebració dels Plenaris Extraordinari i Ordinari del Consell Municipal : Servei de Premsa

Celebració dels Plenaris Extraordinari i Ordinari del Consell Municipal

28/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 29 de gener, a les 10:00 hores, se celebrarà la sessió Extraordinària del Plenari del Consell Municipal, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.  Aquest plenari té com a punt únic el debat de l’Informe de l’Estat de la Ciutat 2015. Per tal de donar major difusió a aquest debat i que el puguin seguir en directe entitats, associacions i ciutadans, el Plenari tindrà lloc, per primera vegada, al Saló de Cent, enlloc del Saló de la Reina Regent.

Posteriorment, a les 12:00 hores, se celebrarà el Plenari Ordinari del Consell Municipal corresponent al mes de gener, que també tindrà lloc al Saló de Cent.

Podeu consultar els ordres del dia dels Plenaris en els següents enllaços i descarregar-vos l’Informe de l’Estat de la Ciutat:

 

Informació important per als mitjans gràfics

Els fotògrafs podran agafar imatges al començament del Ple com és habitual  i després s’ha habilitat un pool al fons del Saló per la qual cosa serà necessària òptica de 300”.

BTV oferirà la senyal institucional dels Plenaris i la resta de televisions podran seguir-lo, com és habitual, a la sala Lluís Companys.

La sessió també es pot seguir en directe a través del web www.bcn.cat/premsa





Paraules clau

plenari consell municipal/