Ada Colau presideix l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2015 : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2015

11/02/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 15 de febrer, a les 19.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en l’acte de proclamació i lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2015, que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume, 1). L’acte comptarà amb la presència d’altres membres del govern.

Relació de premiats: http://ajuntament.barcelona.cat/premisciutatbcn

NOTA: Els professionals dels mitjans de comunicació hauran d’accedir a l’Ajuntament per la plaça Sant Miquel, on se’ls lliurarà la corresponent acreditació. El seguiment de l’acte es farà des de la Sala Lluís Companys. Els fotògrafs podran accedir al Saló de Cent en els llocs habilitats per a ells. La premsa escrita també hi podrà accedir en funció de les possibilitats d’aforament.

BTV subministrarà el senyal institucional que les televisions i ràdios podran agafar a la Sala Lluís Companys. Tanmateix, la Sala Lluís Companys disposarà de connexions SDI per enregistrar l’acte, per la qual cosa suggerim a les televisions que portin el material tècnic necessari (magnetoscopi o càmera habilitada per enregistrar).

Es podrà fer seguiment de l’acte a Twitter amb el hashtag #PremisCiutatBCN.

 





Paraules clau

Premis Ciutat de Barcelona 2015/