L’Ajuntament i la Fundació F.C Barcelona presenten les novetats del projecte “Mengem sa, mengem de mercat” : Servei de Premsa

L’Ajuntament i la Fundació F.C Barcelona presenten les novetats del projecte “Mengem sa, mengem de mercat”

16/02/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 17 de febrer, a les 11:00 hores, el regidor de d’Ocupació, Empresa, Turisme i Comerç i president de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Agustí Colom, i la secretària de la Fundació del FC Barcelona, Maria Teixidó, presentaran les novetats del projecte “Mengem sa, mengem de mercat” (Mercat de Santa Caterina, av. Francesc Cambó, 16).

Aquest programa educatiu de Mercats de Barcelona promou visites escolars dinamitzades als mercats, edita nous materials i posa en marxa una prova pilot amb una iniciativa pensada per als infants de P4 i P5. Ambdues institucions renoven per aquest any 2016 el conveni de col·laboració per a la realització d’activitats d’aquest projecte pedagògic que convida les escoles a fer equip i transmetre als infants i joves els valors d’una dieta equilibrada amb el mercat com a protagonista i la pràctica habitual de l’esport en favor d’una vida saludable.

Els alumnes de 4rt i 5è de primària de l’Escola Ramon Llull seran el mercat elaborant el seu treball d’acord amb la proposta de “Mengem sa, mengem de mercat”





Paraules clau

alimentació/ salut/