Eloi Badia participa a la presentació del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a la presentació del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia

26/02/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

El proper dilluns 29 de febrer, a les 12:30h a l’espai Cultural Albert Musons, seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia (Carrer Alzina, 9), es durà a terme la roda de premsa en la què es farà públic l’inici del projecte de l’any dedicat a la celebració del bicentenari de la Festa Major de Gràcia.

El regidor del districte, Eloi Badia, hi participarà, juntament amb la presidenta de la Fundació, Carla Carbonell. També hi intervindrà el comissari dels actes del Bicentenari, Josep Mañà, que presentarà els principals eixos vertebradors de l’esdeveniment.

Aquesta celebració, que s’iniciarà al mes de maig de 2017 i clourà el mes de maig de 2018, serà l’oportunitat perfecta per a realitzar un punt d’inflexió en la història de la festa i celebrar com cal els dos segles de tradició, cultura, guarnit i projectes col•lectius de la Festa Major de Gràcia.

Durant la presentació als mitjans es farà pública la imatge oficial d’aquesta celebració i s’iniciarà la primera de les grans accions prèvies al bicentenari. Aquesta primera activitat serà una mostra de participació, col·laboració i projecte compartit que s’obrirà a tota la Vila de Gràcia i als amants de la seva Festa Major.





Paraules clau

Gràcia/